FRI FRAGT

På ordre over 449,-

LEVERINGSTID

1-3 hverdage

GRATIS RETUR

30 dages fri returret

Hos Lillehjerne.dk ønsker vi at formidle viden om børns udvikling til forældre, der kan støtte deres børn i deres psykiske, følelsesmæssige, sociale og kognitive udvikling. Vi tilbyder derudover nøje udvalgte produkter i vores shop, som understøtter børns udvikling. 

Følg med på Instagram, hvor vi hyppigt formidler viden om børns udvikling.

Børn oplever alle følelser i følelsesspektret. Glæde og vrede, tristhed og frustration, begejstring og angst. Alle følelser er berettigede. Støt dit barn i at udvikle sin sproglige og mentale forståelse af egne og andres følelser. Lær barnet at give udtryk for sin psykiske tilstand og at håndtere og regulere egne følelser.

Alle kan blive overstimuleret i løbet af dagen. Det kan børn også, når de skal forholde sig til meget og andre børn og voksne i løbet af en dag. Vi kan hjælpe vores børn med at nedregulere nervesystemet efter en lang dag med rolige aktiviteter og mulighed for fordybelse i konkrete aktiviteter, der ikke kræver for meget af barnet.

Støt dit barn i dets indlæring og tilegnelse af skolefærdigheder ved at tilbyde lærerige, og ikke mindst, sjove aktivitetsbøger, som engagerer barnet i læringen samtidig med at det er sjovt. Aktivitetsbøgerne giver mange timers leg og øvelse, samtidigt med at det bidrager til den kognitive udvikling.

“Lillehjerne.dk har et fantastisk udvalg af meningsfuldt materiale til børn. Vi har købt piktogrammerne til at skabe struktur og bedre overblik over dagligdagen, og de virker! Hurtig levering, god service og masser af brugbart materiale til at blive klogere på børnenes kognitive udvikling. Alt i alt et skønt univers!”

Jannie, februar 2022

Minimer konflikter i hverdagen

Dagen kan være lang, hvis den starter med konflikter fra morgenstunden, som fortsætter efter afhentning i diverse institutioner og skoler. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi som forældre kan bidrage til at minimere konflikterne og få dagen til at glide lettere, så læs mere her.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop