FRI FRAGT

På ordre over 449,-

LEVERINGSTID

1-3 hverdage

GRATIS RETUR

30 dages fri returret

Børns udvikling

Forside / Børns udvikling

Her finder du et væld af viden om barnets udvikling, herunder udvikling af følelsesregistret. Artiklerne indeholder også nyttig viden om, hvordan du som forælder eller omsorgsperson kan støtte barnet i at registrere egne følelser og håndtere disse – hvad enten det omhandler glæde eller vrede.

Børns udvikling

Forside / Børns udvikling

Her finder du et væld af viden om barnets udvikling, herunder udvikling af følelsesregisret. Artiklerne indeholder også nyttig viden om, hvordan du som forælder eller omsorgsperson kan støtte barnet i at registrere egne følelser og håndtere disse – hvad enten det omhandler glæde eller vrede.

børns følelsesmæssige udvikling

“Børn oplever alle følelser i følelsesspektret. Glæde og vrede, tristhed og frustration, begejstring og angst. Alle følelser er berettigede, men…”

hvorfor er det vigtigt at tale med sit barn om følelser

Klare grænser og nærvær udelukker ikke hinanden, men supplerer hinanden i et harmonisk samspil. Børn har brug for voksne, der tør stille klare…”

hvorfor er det vigtigt at tale med sit barn om følelser

“At tale om følelser er dog noget, som mange, børn såvel som voksne, kan synes er svært. Nogle synes, at det er direkte ubehageligt…”

Mentalisering

“Hvis vi forholder os åbent og nysgerrigt til vores børns adfærd, herunder de bagvedliggende følelser, tanker og behov, åbnes en enestående mulighed…”

forkerte følelser

“Generelt kan siges, at følelser er vores kompas. De hjælper os til at mærke efter og til at navigere i vores liv.”

tryg tilknytning

At skabe sunde betingelser for en tryg tilknytning handler ikke om at gøre det perfekt. Samspil med og relation…

Børn oplever alle følelser i følelsesspektret. Glæde og vrede, tristhed og frustration, begejstring og angst. Alle følelser er berettigede. Støt dit barn i at udvikle sin sproglige og mentale forståelse af egne og andres følelser. Lær barnet at give udtryk for sin psykiske tilstand og at håndtere og regulere egne følelser.

Fordybelse i aktiviteter og opsøgning af ny viden bidrager til øget koncentration og opmærksomhed. Det er samtidig med til at vække nysgerrigheden for at lære nyt, opsøge viden og oparbejde nye færdigheder. Når børn bliver overstimuleret, kan vi hjælpe dem med at nedregulere nervesystemet med rolige aktiviteter og mulighed for fordybelse.

Støt dit barn i dets indlæring og tilegnelse af skolefærdigheder ved at tilbyde lærerige, og ikke mindst, sjove aktivitetsbøger, som engagerer barnet i læringen samtidig med at det er sjovt. Aktivitetsbøgerne giver mange timers leg og øvelse, samtidigt med at det bidrager til den kognitive udvikling.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop